Dit kunnen deelnemers met een verstandelijke beperking zijn maar ook mensen die net even iets meer moeite hebben met de “normale samenleving” en daardoor beperkingen ervaren.

Het atelier KUNSTENMAKER.NL beoogt een open werkplek te zijn waar je zo naar binnen kunt stappen, maar gelijktijdig ook een plek waar je je vertrouwd en veilig kunt voelen en werken en waar het persoonlijke contact heel belangrijk wordt gevonden.

 Persoonlijke ontwikkeling

Deelnemen aan activiteiten in de samenleving, persoonlijke ontwikkeling en je ontwikkeling als kunstenaar zijn belangrijke onderdelen in het werken bij KUNSTENMAKER.NL. Het is een kleinschalig werkproject en wil een plek zijn waar de kunstenaars zich thuis voelen

KUNSTENMAKER.NL biedt een werkplek waar veel ervaring opgedaan kan worden. Kunstenaars met een beperking zijn aan het werk op het gebied van o.a. tekenen, schilderen, fotografie en diverse andere kunsttechnieken.

In het atelier kan men onder begeleiding ervaren hoe het is om eigen kunstwerken te maken of samen een kunstobject vorm te geven. Er wordt uitgegaan van de eigen wensen en mogelijkheden.

www.jaapreedijk.nl/kunstenmaker/

De KUNSTenMAKERS exposeren op locatie 20, Atelier Jaap Reedijk..

Zoek in de website

Kunstkijk Evenementen

Kunstkijk Muziekfestival

Kunstkijk Kalender