Chloë is nu 13 jaar en heeft een passie voor klassiek zang.

Ze zit in Rotterdam op de havo/vwo voor muziek en dans. Hier krijgen leerlingen de kans om hun havo of vwo te combineren met een vooropleiding voor het conservatorium of de dansacademie. Momenteel volgt ze hier zanglessen bij Frans Huijts. Chloe heeft hiervoor al zanglessen gevolgd bij: Marijke Nieuwenweg, Ester van der Linden en Femke Ton.

Chloe zingt muziek in allerlei stijlen en in allerlei talen. Klassieke componisten waar zij werken van zingt zijn: G.F. Händel, F. Schubert, S. Barber en B. Britten. Chloë zingt in het Duits, Italiaans, Engels, Frans, Nederlands en Latijns. Daarnaast zingt ze ook Franse en Engelse traditionals zoals bv. The Sally Gardens en liederen uit musicals en films. Inspiratiebronnen voor Chloe zijn Chloë Agnew en Charlotte Church.

Chloë heeft in 2015/2016 gedichten op muziek gezet van de reizende dichters op Goeree Overflakkee.

Chloë heeft in 2016/2017 samengewerkt met het Philharmonisch Orkest van Dordrecht. Hier heeft zij de solo gezongen van een concours werk.

Chloë kan 3 keer een half uur zingen tijdens de kunstkijk. Op donderdag 10 mei om 13.00, 14.30 en 16.00 uur op locatie 10, Galerie Mandala Ei..

Zoek in de website

Kunstkijk Evenementen

Kunstkijk Muziekfestival

Kunstkijk Kalender